Freelance Inhuren Kok Brabant

Voor heerlijk eten

Wilt u genieten van een bijzondere avond in een vertrouwde omgeving? Houdt u van heerlijk eten? Schakel dan freelance kok Daan Kookt in! Chef-kok Daniël Schouten kunt u als kok inhuren om voor u in geheel Brabant bij u thuis te komen koken. Geniet samen met familie of vrienden van verrassend, creatief en smakelijk eten in het comfort van uw eigen woning. Voor 1 vaste prijs wordt alles dat met de lunch of het diner te maken heeft voor u verzorgd! Meteen contact opnemen om een reservering te plaatsen doet u door het contactformulier in te vullen.

Daan Kookt kunt u als freelance kok in Brabant inhuren

Daan Kookt is een freelance kok die u kunt inhuren, om bij u in Brabant langs te komen om voor een professioneel en hoogstaand diner of lunch. Qua samenstelling is er veel mogelijk. Zo kunt u natuurlijk kiezen uit vlees, vis of een combinatie daarvan, maar ook een vegetarisch menu is beschikbaar. Daar blijft het niet bij. Zo is het ook mogelijk bijvoorbeeld een aanvullend wijnarrangement of een bloemarrangement te laten verzorgen. Zonder problemen of verborgen kosten, een compleet verzorgde maaltijd. Kijk voor meer informatie over de menukaart online!

Bij Daan Kookt kunt u terecht voor:

  • een lunch of diner inclusief serviesgoed, bestek en glaswerk;
  • keuze uit verschillende menu’s;
  • uitbreidingen die uw middag of avond wat extra’s geven;
  • genieten van creatieve gerechten met verrassende ingrediënten;
  • een professionele chef-kok met jarenlange ervaring.
  • Daan Kookt vanaf 6 personen

Neem direct contact op

U bent bij Daan Kookt van harte welkom om contact op te nemen, wanneer u op zoek bent naar een freelance kok, die bij u thuis komt koken, om voor u in Brabant een privé diner of lunch te verzorgen. Contact opnemen doet u door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@daankookt.nl. Bellen is ook mogelijk met 06 511 73 909.